Hvor lang tid tager forsendelsen?

Normalt tager forsendelse 7-14 arbejdsdage inden for Nordamerika og Europa. En buycycle Service Check tilføjer 2-4 arbejdsdage til leveringstiden. For interkontinentale forsendelser bør din cykel ankomme inden for 20 arbejdsdage. Dette inkluderer toldprocessen. Vi er forpligtet til at levere din cykel til tiden og vil give opdateringer om forsendelse og tracking undervejs. Har du brug for din cykel inden en bestemt deadline? Lad os venligst vide det så hurtigt som muligt.