Kan jeg returnere en cykel?

Hvis cyklen væsentligt afviger fra beskrivelsen i annoncen, kan du returnere cyklen og få en refusion. Returprocessen tager normalt mellem 5-10 arbejdsdage. Bemærk venligst: En korrekt angivet, men forkert størrelse, er ikke en gyldig grund til returnering. Hvis cyklen har mindre, uoplyste defekter, der er lette at reparere, dækker vi reparationsomkostningerne. Anmodninger om returnering og reparation skal sendes til os gennem Return Formularen inden for 48 timer efter modtagelsen af cyklen, sammen med fotos af defekterne.